Hyvää tietoa silmälasien ostamisesta

Kerroin kaverilleni, että olin ajatellut ostaa taas uudet silmälasit, ja se oli ihan sitä mieltä kovasti, että ne pitäisi ostaa netistä. Ite en oo koskaan laseja netistä tilannut, joten olin vähän silleen että häh, eikö se oo aika vaikeeta. Se kuitenkin linkkasi mulle tämä artikkelin, ja eihän tuo nyt vaikuttaisi mitenkään kauhean vaikea homma olevan, kun on toi resepti mulla jo valmiina. Ei oo mitään tarvetta enään mitata mitään lisää, kun kyllä voi vanhat arvot nyt on vielä ihan samat mulla kuin ne oli joku vuosi sitten.

Miksi silmälasit netistä

silmälasit verkosta

No miksi sitten kannattaisi ostaa silmälasit netistä, ku on ne kuitenkin helpommat hankkia optikolta, joka tekee sulle kaikki mittaukset ja neuvoo suoraan millaiset lasit sulle olisi parhaat. Kaverini sanoi, että kun oli kerran hankkinut silmälasit verkosta, ei sen jälkeen enään ollut niitä koskaan muualta hankkinut. Kysyin sitten tietenkin uteliaana miksi näin, ja hän kertoi seuraavat syyt:

  1.  Ne lasit oli paljon halvemmat. Kuulemma netti on täynnä erilaisia tarjouksia ja muita outlet myyntiä, jonka kautta silmälasit voi saada paljon halvemalla kuin mistää muualta. Lisäksi normaalihinnat on myös yleensä monesti halvempia kuin monista optikoista.
  2. Ei tarvinnut lähteä optikolle. Osa tykkää mennä optikolle (kuten minä), mutta tää kaverini on kyllä enemmän sellainen kotihiiri, ja kertoikin että kivaa oli kun ei tarvinnut edes kotoa lähteä. Ja ymmärrän häntä hyvin, sillä olen minäkin jonkun verran enemmän alkanut tuotteita netistä ostaa, kun ei huvita lähteä kauppaan liikkeelle.
  3. Valikoima oli paljon suurempi. Tää on helppo ymmärttää, kun eihän joku pikku tai vähän suurempikaan optikko nyt pysty kovin paljoa erilaisia laseja tarjolla pitää, kun kuinka moni oikeasti ostaa jotakin vähän erikoisempia laseja vaikka jossain Vaasassa? Ei kovin moni, joten niitä ei ole sitten edes tarjolla. Netissä kuitenkin on helppo tarjota suurtakin valikoimaa, kun sitä ei tarvii silleensä pitää esillä, muuta kuin nettisivuilla.

Hyviä syitä noi kaikki sille, että hankkisi silmälasit netistä eikä optikolta. Ite ainakin ajattelin kokeilla miten toi onnistuu tälläseltä aloittelijalta. Kaveri lupasi onneksi auttaa, jos tulee ongelmia, ja onhan tossa sekin kiva juttu, että kun ne on netistä tilatut, saa ne palauttaa suoraan ilmaiseksi 14 päivän aikana, jos jotakin ongelmia tulee.

Peukut pystyyn, meikä kokeilee jotakin uutta. Iikk.!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: