a couple of years ago

Lehtitarjouksilla Luettavaa Edullisesti

Tiesitkö, että hyödyntämäll netissä olevia lehtitarjouksia, voi säästää tosi paljon niiden hinnoista. Jos olet yhtään samanlainen kuin minä, et voi olla rakastamatta sitä hetkeä, kun ulkona on pimeää ja kylmää, ja saa vetäytyä sohvalla lukemaan juuri kotiin tulluttaa uutta lehden numeroa. Itse olen oikea lehtien keräilijä, siinä mielessä siis että rakastan niitä lukea. Meille tulee kotiin Kodin Kuvalehti, Fit lehti ja pojalle Aku Ankka. Noiden lisäksi ostelen aika usein jotain irtonumeroita kaupasta, kun joku mielenkiintoinen juttu osuu silmään.

Vaikka lehdet ovat tavallaan melko vanhanaikaisia, ja samat jutut saisi kyllä netistä melkein yhtä helposti ja ehkä jopa ilmaiseksi, lehdissä on kuitenkin joku vetovoima, jonka takia niitä aina hankin ja luen. Tavallaan tykkään kuitenkin enemmän pitää sitä paperista lehtiä käsissäni, kuin lukea jotakin iPadin kautta. iPadiä käytän kyllä paljon kirjojen kanssa, ja paperiset kirjat se on korvannut lähes täysin. Luen melkein kaikki kirjat pädiltä suoraan Amazonin Kindlen kautta. Se on niin helppo, kun saat kirjat käsiin heti. Se näyttö sitäpaitsi sopii ihan hyvin tekstin lukemiseen, mutta kuvat on aina kivempi nähdä paremmalla laadulla paperilta.

lehtijapadi

Vielä noin vuosi sitten maksoin itteni kipeeksi noista lehdistä, mutta sitten yksi ystäväni töistä antoi ihan uskomattoman hyvän vinkin. Hän kertoi, että kun tilaa lehtensä netin kautta, voi hyödyntää tarjouksia niiden kanssa. Netti onkin täynnä lehtitarjouksia, jos niitä jaksaa vaan katsella. Ja kannattaa todellakin nähdä se pieni vaiva, sillä monesti noi tarjoukset voi olla tosi kovia. Esim. noita ihan tavallisia ja yleisiä lehtiä saa välillä tosi halvalla. Lisäksi monesti niiden kanssa voi saada jonkun tutustumislahjan, kunhan tilaa ne oikean linkin kautta. Sen takia noita sivustoja, joilla noita lehtien tarjouksia on lueteltu, kannattaa myös hieman vertailla. Joskus osa niistä on päivitetty viimeksi joskus vuosi sitten, ja niiden tarjoukset on ihan vanhoja, kannattaakin yleensä suosio uusia lehtitarjoussivuja. Niistä löytyy yleensä ne oikeesti ajankohtaiset tarjoukset.

God, nyt kun alko puhumaan lehdistä, niin tekis taas mieli tilata joku uusi lehti näin alkavan talven iloksi. En oo todellakaan mikään talviurheilija, joka haluaisi vedellä latuja pitkin tuolla kylmässä sukset jalassa. Mun paikka talvisin on enemmän sisällä, ja mahdollisimman lämpimässä. Sen takia luenkin paljon enemmän talvisin, kun taas kesäisin paljon vapaa-aikaa menee tuolla ulkona liikkuessa. Talvet onkin tavallaan varattu mun lukuajaksi, ja siitä en hevillä luovu. Ehkä mun pitäisi tilata joku uusi lehti, ei hullumpi ajatus.

Oon tykännyt kovasti, nyt kun oon ostanut pari kertaa irtonumeron tosta Hyvä Terveys lehdestä. Siinä on ollut paljon mielenkiintoisia juttuja, ja just sellasta joka koskettaa mua. Tykkään paljon noista terveyteen liittyvistä lehdistä, mutta moni on ollut vähän niin ja näin laadun kanssa. Varsinkin noi ulkomaalaiset lehdet on välillä melkoista myyntipuhetta, enemmän kuin mitään opettavaista. Hyvä Terveys oli kuitenkin erilainen, ja se on korkealla tilauslehtien listalla. Ei näyttäisi olevan mikään kovin kalliskaan lehti, että ehkäpä sen vielä tilaan tässä lähiaikoina.

Täällä etelässä ainakin on lumet taas alkanut sulamaan, että ehkä se talvi taas siirtyykin sitten vähän eteenpäin. Näytti jo pahasti siltä, että talvi olisi tullut tosi aikasin, mutta niin vaan se keli taas muuttu, ja isot hanget on alkanut sulla marraskuussa. Saa nähdä mikä on tilanne jouluna. Onko meillä valkea joulu, vai jo melko perinteinen muste joulu? Sitä odotellessa, mieluusti vaikka siellä sohvalla lehden kanssa.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: