a couple of years ago

Saatko tarpeeksi Magnesiumia Lihaksesi Kannalta?

Magnesiumin liian alhainen saanti on yleinen häiriö. Esimerkiksi Ameriikassa tutkituista henkilöistä 55 & söi liian heikosti   ja jopa 20 % vähemmän kuin puolet paikallisesta ohjeistuksesta. Neljäsosa   hankki onneksi tarpeeksi  joka oli kuitenkin todella alhainen osa. Ongelma verestä testauksessa on se  että isoin osa kehoon varastoituneesta magnesiumista on ruumiin aivoihin  ja veressä majailee alle muutama osuus koko ruumiin määrästä. Tästä johtuen kunnon testaus luotettavimmilla kokeilla on vaikeaa ja usein tästä johtuen liian hintavaa.

Magnesiumilla on vaikutusta yli kolmessa sadassa eri entsyymin prosesseissa ruumiissa, joten sen puutostila synnyttää lukuisia epämiellyttäviä oireita. Tässä on hyvä tarina, mikä kannattaa katsoa, mikäli kiinostaa tietää paremmin magnesiumista. Picardin laihdutussivuilla on listattu myös, mistä lähteistä tätä saa helpoiten, Ruoista + muut paikat. Lue se juttu, mikäli on intoa tutkia syvemmin! Magnesiumia on simppeliä ottaa suuremman määrät. Tämän lisäksi se tehoaa vauhdilla.

Normalisti tyypit hankkivat suuret annokset magnesiumia ruokavaliollaan, joskus on joitakin ryhmiä, jotka ovat yleensä kasvaneessa vaarassa. Heitä on esim. Muun muassa seuraavat:diabeteksen omaavat, alkomohoolia huomattavasti kulauttelevat ja vanhat ihmiset. Näillä porukoilla magnesium jää kehoon heikosti. Tämä johtaa siihen, että sitä ei imeydy vartaloon hyödynnettävään olotilaan.

magnesium

Kun saa tarpeeksi magnesiumia kehoonsa, on tällä suuret määrät etua,  vaikka seuraavia: Se paransi reiden voimaa treenajilla vertailtaessa normaaleihin henkilöihin. Se suojasi 20 vuoden ajanjaksolla henkillöitä kakkostyypin diabetekselta. Se laski myös miesten verenpainetta huomattavasti. Sillä on lisäksi suojaava vaikutus monissa sydänvaivoissa, sekä erityisesti rytmihäiriöissä ja usein sydänkohtauksen jälkihoidossa. Miehet vaativat 350 milligrammaa päivässä. Ladyt pärjäävät 280 milligrammalla. Jotkut ehdottelevat kuitenkin isompaakin määrää. Eräskin mies annostelisi lähes 10 mg päivittäin. suhteessa kilogrammaa painoa kohti.

Miten toivon että kävi selkeäksi, on tärkeää hankkia hyvä määrä tätä mineraalia.. Jos haluat tietää mistä magnesiumia voisi saada, popsi vähintään basilikaa, maapähkinöitä ja siemeniä. Lihoissa on vain about 20 mg kohti 100 grammaa lihaa, joten näistä ei paljoa ole etua. Viljoissa on magnesiumia hyvin, mutta sen imeytymisen teho on mahdotonta ennustaa . Näissä tuotteissa varastoituneet fosfaattihapot katsos tuhoavat useiden ainesten kunnollista imeytymistä.

Suosittelen lisäravinteita. Ne on kovin usein yksinkertaisin keino. Ne ovat hyviä monille ja on kivoja. Älä ota joka tapauksessa oksidista tehtyjä tuotteita, sen takia että näiden magnesium on vaikeiten käytettävissä olevaa muotoa. Tätä on laitettu monesti sen halvan hinnan takia kaikkein edullisimmissa valimisteissa. Eipä nuo vaihtoehtoiset läheskään aina heikkoja joka tapauksessa ole joka tapauksessa.

2006 tutkitusssa tutkimuksessa testattiin suorituskykyä ihmisillä sekä tämän mineraalin puutostilassa että ilman. Koehenkilöille tarjottiin suuret määrät magnesiumia jonkin aikaa, toisen aikaa taas ei yhtään. Analysaattorit näkivät, että puutteen ajanjaksolla tutkittavien vartalo toimi alhaisemmalla teholla, jolloin se käytti suuremmat määrät happea saman tasoiseen rasitukseen. Syke suureni kun magnesiumia ei ollut, laski taas kun sai lisää kehoon. Tällä on lisäksi merkittävä yhteys bodareille. Varmista tämän takia hankkia tarpeeksi!!!

Vastaavia analyysejä on saatu muistakin tutkimuksista, ja päätelmä on melko ymmärrettävä. Jos saat liian heikosti tätä mineraalia, olet heikompi joten pystyt liikkumaan hitaammin. Nauttimalla suuremmat määrät magnesiumia, voisi tämäkin haaste paremmalla tasolla ihmisillä! Lisäravinteina on helppo ostaa suuret määrät magnesiumia edullisestikkin! Osta laadulla tehtyjä tuotteita, koska silloin nuo tehoavat suuremmalla todennäköisyydellä. Oksidi on huonoin valmistemuoto mitä on valmisteena käytetty.Se on kuitenkin halpaa, jonka takia sitä on jälleen monesti aineena. Älä hanki sitä!!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: