a couple of years ago

Tervetuloa Sivuilleni!!!

Ja samalla tervetuloa katsomaan uutta blogiani. Kävi vanhanaikaisesti en kyennyt olla aloittamatta kirjoittamaan. En pystynyt olla aloittamatta jotakin ensikertaista luomusta, sellaista uutta asiaa, tietyn uuden asian harjoittelua. Uuden asian oppimisella meinaan pääasiassa sitä, että teen sivujani tällä kertaa WordPressissä, kun blogini aikaisemmin oli Bloggerissa. Tahdoin vaihtaa alustaa, sillä halusin, ja näen, että kestää hetken, ennen kuin hahmotan täysin tämän keinot. Vaikuttaisi olevan aivan eri, omanlainen maailmansa.

aamiainen

Voiko paremmin enään päivä lähteä käyntiin 😀

Minkä takia kirjoitan blogia?

Nyt kun tässä avauduin jo itsestäni, niin kerronpa teille myös muut erittäin merkitykselliset jutut. Harrastan lenkkeilyä. Kelpaako tälläiseksi lisäksi matkailu, videoiden jatkuva tsiikailu sekä pädin luona sivustoni parissa säätäminen? Joo ja jokapäiväinen urheilemassa käymisen yritys? Eli taidankin olla vain aivan perus tyttönen.

Oman nettisivuston pystyyn laittaminen on ollut mietteissä  ajoittain, mutta ajanpuutteen sekä resurssien takia olen joka kerta tämän ajatuksen kuopannut. Tällä kertaa siltikin tämä ajatus kävi toteen, ja kivuliaiden työpäivien jälkeen oma blogisaitti on luotu! Huurraaaa!

Monet fanini ja kaverini tietävät, että silloin kun saan jonkun vision, silloin mennään eikä yritetä. En todellakaan oo maahan makaamaan jäävää tyyppiä, vaan ongelmiin sekä asioihin löytyy joka kerta keino. On hyvin tärkeää olla rohkea ja uskoa omaa sydäntään, uskaltaa uskoa omiin taitoihin, ja jälleen kerran, olla uskovaltainen ja luottaa niihin omiin siipiin. Aivan kuten vajaa 2 vuotta menneisyydessä työlliseksi heittäytyessäni sanoin sivuillanikin, että nuo omat taidot kyllä kantaa kunhan niihin tarpeeksi voimakkaasti uskoo (sekä tekee hommia sen saavuttamiseksi niinhän ne ovat kyenneet, ja lennättäneet pidemmälle kuin ikinä pystyin ajattelemaankaan.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: